Ιουλίου 21, 2019

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΩ: EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΝ'ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΚΩ

Αυγούστου 19, 2017 0

 

Εν όψει της αναμενόμενης σημαντικά αυξημένης κίνησης επιβατών και οχημάτων στο λιμένα Κω, τόσο σήμερα, Παρασκευή 18/08/2017, όσο και το Σαββατοκύριακο 19-20/08-2017, παρακαλούμε όπως συγκρατηθούν τα ακόλουθα:

α) Στη χερσαία ζώνη του λιμανιού εξακολουθούν να εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης των ζημιών, που προκλήθηκαν από τον καταστροφικό σεισμό της 21ης Ιουλίου και ως εκ τούτου απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από όσους κινούνται στους συγκεκριμένους χώρους.

β) Οι προς επιβίβαση επιβάτες και τα προς φόρτωση οχήματα δέον προσέρχονται στο λιμάνι τουλάχιστον δύο (02) ώρες πριν τον κατάπλου του πλοίου με τον οποίο θα ταξιδέψουν.

γ) Στο ύψος του χώρου στάθμευσης ¨Ιταλικού Μώλου¨ (¨Πολεμική Προβλήτα¨) και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, θα υφίστανται σημεία ελέγχου, ενημερώνοντας διερχόμενα άτομα, με οχήματα που δεν ταξιδεύουν, για την απαγόρευση εισόδου τους στο λιμάνι, ώστε να αποφεύγεται συμφόρηση στον παραλιακό δρόμο του Κάστρου. Οι προς επιβίβαση επιβάτες θα πρέπει να εξέρχονται των οχημάτων και να κατευθύνονται προς το λιμάνι πεζή (εξαιρούνται, βεβαίως, ειδικές περιπτώσεις, όπως ΑΜΕΑ).  

δ) Θεωρούμε ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο, κατά τους καταπόπλους των πλοίων, να επιχειρούν να εισέλθουν στον παραλιακό δρόμο και στο λιμάνι, άτομα και οχήματα που δεν πρόκειται να ταξιδέψουν.

Προσβλέποντας στην κατανόηση, συνεργασία, ανοχή, ψυχραιμία και πολύτιμη συμβολή όλων, παραμένουμε στη διάθεση  των συμπολιτών μας και του επιβατικού κοινού εν γένει, για τυχόν διευκρινίσεις  (τηλ.2242026594).

Εκ της Λιμενικής Αρχής

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.