Ιανουαρίου 19, 2018

12 Ιουλίου 2017 - Τέσσερα χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κω

Ιουλίου 12, 2017 0

 

 

 

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κω με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του στις 12 Ιουλίου 2013, θα πραγματοποιήσει τις ακόλουθες δράσεις :

α. τη δημιουργία και αναπαραγωγή νέου ραδιοφωνικού σποτ από τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς από την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 και πέρα. Συγκεκριμένα πρόκειται για έξι διαφορετικά ραδιοφωνικά σποτ που δημιουργήθηκαν με αφορμή τη συγκεκριμένη ημέρα. Στα σποτ ακούγονται  μηνύματα που βασίζονται στις αληθινές μαρτυρίες και ανησυχίες των γυναικών που αυτά τα 4 χρόνια έχουν απευθυνθεί στη δομή και ηαπάντηση που θα μπορούσε να δοθεί  σε καθεμιά από αυτές.

&

β. την πραγματοποίηση της μουσικής εκδήλωσης «Τραγουδώντας για τη Γυναίκα…»την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017, στο Ρωμαϊκό Ωδείο στις 21.00. Η εκδήλωση περιλαμβάνει  τραγούδια αφιερωμένα στη γυναίκα, ερμηνευμένα από καλλιτέχνες της Κω.

 

 

Επιπλέον θα υπάρξει ένα θεατρικό δρώμενο με αληθινές μαρτυρίες γυναικών θυμάτων βίας, δραματοποιημένο από μέλη της Β’ Θεατρικής Σκηνής Κω.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της ύπαρξης του προβλήματος, η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας,  η πρόληψη της εκδήλωσης τέτοιων φαινομένων και η ορθή αντιμετώπισή τους. Μέσα από αυτά άλλωστε αποδεικνύεται  η αναγκαιότητα της ύπαρξης και η σπουδαιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από τη δομή και το έργο που προσφέρει αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Με τιμή,

 

                           Η νόμιμη εκπρόσωπος του

 

Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών

 

                                     Δήμου Κω

 

                                   Πη Βασιλεία

 

 

 

 

 

 

Αθλητικά

Σ.ΧΑΤΖΗΣΤΕΡΓΟΣ :ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ Γ…

19-01-2018 Αθλητικά

Σ.ΧΑΤΖΗΣΤΕΡΓΟΣ :ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΙΛΙΝΟΣ ENΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Ο ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΥΛΙΟΥ / video

Αλλαγή και αποκατάσταση στον ηλεκτροφωτισμό των προβολέων στο γήπεδο Φιλίνος πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ενώ ετοιμάζεται να παραδοθεί ο αγωνιστικό...

Read more
© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.