Οκτωβρίου 22, 2018

Ο ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ /video

Ο Ροταριανός όμιλος Κω επανασχέδιασε και ολοκλήρωσε την ανακαίνιση το χώρο Επειγόντων Περιστατικών. και τον παρέδωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Κω Το έργο πραγματοποιήθηκε από τα έσοδα εκδηλώσεων του ομίλου, τη συνδρομή της θεατρικής ομάδα «Δικαίου» και τις δωρεάν υπηρεσίες μελών και επαγγελματιών του νησιού μας.

Οι παρεμβάσεις αφορούν:

Είσοδος των περιστατικών που διακομίζονται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ απευθείας στον χώρο των επειγόντων από ειδική εξωτερική πόρτα. Ταυτόχρονα κατασκευάστηκαν και οι απαραίτητες σχετικές εξωτερικές ράμπες ώστε να είναι ομαλή η πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο.
 Επέκταση του χώρου επειγόντων προσαρτώντας και ενοποιώντας τον χώρο του πρώην Ιατρείου Υπερήχων και βελτιωτικές παρεμβάσεις στον υφιστάμενο χώρο.
 Υλοποιήθηκε φωτισμός επιπέδου φωτεινότητας χειρουργείου ώστε να διευκολύνει την εργασία του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.
 Υλοποιήθηκε επέκταση του δικτύου οξυγόνου ώστε να υπάρχουν αρκετές λήψεις οξυγόνου για την εξυπηρέτηση του συνόλου των περιστατικών.
 Αύξηση των ταυτοχρόνως εξυπηρετούμενων περιστατικών
 Αισθητική αναβάθμιση του χώρου
Μοναδική μέριμνα των εργαζομένων και της διοίκησης είναι η σταθερή βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας για το σύνολο των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.
Το σχέδιο ανακαίνισης του χώρου επειγόντων περιστατικών υλοποιήθηκε με την συνεργασία όλων των υπηρεσιών του νοσοκομείου και την σημαντική συνεισφορά συλλογικών φορέων και επιχειρηματιών του νησιού μας που χωρίς την δική τους συμβολή δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί .

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.