Νοεμβρίου 21, 2018
Παπαζαχαρίου Μαρία

Παπαζαχαρίου Μαρία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΘΕΜΑ : “Άνοιξε μια νέα προοπτική συνεργασίας ανάμεσα στην Κω και στο Κουβέιτ για τον τουρισμό μας”

Εξαιρετικά αποδοτική για την Κω, κρίνεται η επίσημη επίσκεψη του Δημάρχου κ.Γιώργου Κυρίτση στο Κουβέιτ.

Ο Δήμαρχος ανέδειξε την Κω και τις δυνατότητες που προσφέρει ως τουριστικός προορισμός στις συναντήσεις που είχε με τον Υπουργό Τύπουκ. MohammadAl-Jabri και με εκπροσώπους του Εμπορικού Επιμελητηρίου και του επιχειρηματικού κόσμου.

Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και ζητήθηκε επιπλέον υλικό για την τουριστική προβολή της Κω στο Κουβέιτ από τον Υπουργό Τύπου της χώρας.

Παράλληλα στη συνάντηση με τον Πρόεδροκ. AliAl-Ghanimκαι τα μέλη του Επιμελητηρίου αλλά και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της αραβικής χώρας, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για ενδεχόμενες επενδυτικές πρωτοβουλίες στο νησί αλλά και για επιχειρηματικές συνεργασίες.

Ο Δήμαρχος Κω κ.Κυρίτσης έκανε μια συνολική παρουσίαση της Κω αλλά και του τι αντιπροσωπεύει ως ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

Υπήρξε επίσης συνάντηση με τον τοπικό κυβερνήτη της πόλης του Κουβέιτ κ. ThabetAl-Muhanaκαι κοινή συνέντευξη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η επίσκεψη του Δημάρχου στο Κουβέιτ ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση του με τον πρώτο διάδοχο του Πρωθυπουργού και Υπουργό Εθνικής Άμυνας του Κουβέιτ κ. NasserAl-Sabah, ο οποίος είναι ένθερμος φίλος της Κω. Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο και εποικοδομητικό κλίμα με τις δύο πλευρές να επιβεβαιώνουν τη σχέση φιλίας και συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί.

 

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

Σελίδα 1 από 2036
© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.