Αυγούστου 25, 2019

ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ "ΟΡΑΜΑ"

Μαρτίου 31, 2014 0

Με μαζική και δυναμική συγκέντρωση άνοιξε την προεκλογική περίοδο για το Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ ο Κώστας Καϊσερλης παρουσιάζοντας και τους πρώτους 10 υποψήφιους συμβούλους από όλες τις δημοτικές ενότητες του νησιού.

Στην ομιλία του ο κ. Καϊσερλης έστειλε μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης της Κωακής κοινωνίας αλλά και καταδίκης των διχαστικών πρακτικών του παρελθόντος.

Παρουσίασε αναλυτικό απολογισμό, μίλησε για τα πρώτα δύσκολα χρόνια του Ενιαίου Δήμου και περιέγραψε την πολιτική της δημοτικής αρχής για την ανάπτυξη του νησιού και της τοπικής κοινωνίας, με επίκεντρο τον άνθρωπο.

 

  Ο κ. Καϊσερλης κήρυξε την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για την παράταξή του στέλνοντας μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης της Κωακής κοινωνίας, με αναλυτικό απολογισμό έργου της δημοτικής αρχής στα πρώτα δύσκολα χρόνια του Ενιαίου δήμου και στην περίοδο κρίσης που βιώνει η Χώρα μας αλλά και σαφείς αναφορές στην προηγούμενη περίοδο που βίωσαν οι δημότες της Πόλης τονίζοντας ότι δεν αξίζει στο λαό της Κω η διχόνοια και η εκδίκηση που αντιμετώπισε, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να προδώσει ποτέ τους συνδημότες του.

Χαρακτήρισε την Κω ως το μοναδικό νησί που πέτυχε ο Καλλικράτης, δήλωσε ότι με μεγάλη προσπάθεια η δημοτική αρχή ανέταξε τα οικονομικά του Δήμου αποπληρώνοντας τα χρέη που παρέλαβε και στέριωσε τις υπό κατάρρευση επιχειρήσεις του ενώ υλοποιεί έργα και δράσεις σε όλο το νησί που ξεπερνούν τα 80 εκ. ευρώ στηρίζοντας την κοινωνική συνοχή και την ισόρροπη ανάπτυξη.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην κοινωνική πολιτική του Δήμου για τη στήριξη των αδύναμων δημοτών, με την οργάνωση δομών Πρόνοιας και στήριξη του έργου της Ιεράς Μητρόπολης.

Περιέγραψε τη βοήθεια στις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις με μείωση τελών και ενοικίων αλλά και τη βοήθεια στην οικογένεια με μείωση ανταποδοτικών τελών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Ιδιαίτερα στάθηκε στις μεταγραφές στο Κτηματολόγιο και στην υδροδότηση του τριγώνου σημειώνοντας ότι ακόμη και σε αυτά πολεμήθηκε το έργο της δημοτικής αρχής και δήλωσε κατηγορηματικά ότι θα προχωρήσει η παρέμβαση του Δήμου στην υγεία ενάντια στην εμπορευματοποίησή της.

 

Ο κ. Καϊσερλης μίλησε για ανάγκη συνεργασίας δημοτών και οικογενειακών επιχειρήσεων για να αντέξουν τον αυξανόμενο ανταγωνισμό και περιέγραψε τους στόχους της νέας δημοτικής περιόδου, πενταετούς διάρκειας πλέον, κάνοντας λόγο για στήριξη του τουρισμού και των οικογενειακών επιχειρήσεων, ενάντια στην κρίση και στην ανεργία με βασικό στόχο την ανάδειξη της Κω σε Κέντρο της Βόρειας Δωδεκανήσου, τονίζοντας παράλληλα ότι πρόκειται για μεγάλη ευθύνη του ίδιου, των συνεργατών του και των δημοτών γιατί τα χρόνια που έρχονται είναι πολύ δύσκολα.

Τέλος έκλεισε την ομιλία του με συναισθηματικές αναφορές προσωπικού χαρακτήρα.

 

 

 

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.