Αυγούστου 19, 2019

Συνάντηση ΓΣΕΕ με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Νοεμβρίου 08, 2018 0

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

'Έδρα: Κως-Πορφυρίου 21 ΤΚ 85300 Τηλ-Φαξ 22420-22394 email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συνάντηση πραγματοποίησε η ΓΣΕΕ με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Το αίτημα που έθεσε η ηγεσία της ΓΣΕΕ ήταν να πραγματοποιούνται τα συνέδρια των συνδικαλιστικών οργανώσεων με τα ΜΑΤ !

Αυτός είναι ο εργοδοτικός-κυβερνητικός συνδικαλισμός. Για να υπερασπιστεί τον βρώμικο-προδοτικό του ρόλο απέναντι στους εργαζόμενους και για να περιφρουρήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες του προς τις κυβερνήσεις και τα αφεντικά του ,ζητά την «προστασία» του συνδικαλιστικού της ασφάλειας για να μπορεί, όπως νομίζει, ανενόχλητος να μαγειρεύει νοθείες και να διατηρεί οφίτσια στα συνδικάτα.

Αυτός είναι ο εργοδοτικός-κυβερνητικός συνδικαλισμός που οι εργαζόμενοι είναι πια καιρός να τους απομονώσουν και να τους ξεριζώσουν από τα σωματεία και οργανώσεις.

Το αίτημα που έθεσαν στην συνάντηση με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι επικίνδυνο ,μας γυρνά χρόνια πίσω σε εποχές που ο συνδικαλισμός απαγορευόταν διωκόταν με «ιδιώνυμα» .Αφορά το σύνολο των εργαζόμενων της χώρας!

Καλούμε τα σωματεία, τους εργαζόμενους της περιοχής να καταγγείλουν την απαράδεκτη αυτή ενέργεια της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ.

Τώρα που η οργάνωση στα σωματεία είναι ζήτημα ζωής για τους εργαζόμενους προκειμένου να αντεπιτεθούν στην ολόπλευρη επίθεση που δέχονται από τις κυβερνήσεις και την εργοδοσία, η μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση στις 14 Νοέμβρη κόντρα σε παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα, μπορεί να δείξει την αποφασιστικότητά μας.

7/11/2018

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.