Δεκεμβρίου 15, 2018

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Αθλητισμού & Πολιτισμού Μαριέτας Παπαβασιλείου με τον Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο Νικόλαο Λάρδη

Απριλίου 06, 2018 0

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Αθλητισμού & Πολιτισμού Μαριέτας  Παπαβασιλείου με τον Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο Νικόλαο Λάρδη

Συνάντηση με τον κ. Νικόλαο Λάρδη, Διευθυντή Πωλήσεων & Μάρκετινγκ Ανατολικής Μεσογείου (Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας, Κροατίας, Μαυροβουνίου, Σερβίας, Ισραήλ και Ιορδανίας) της Ryanair είχε την Μ. Πέμπτη στο γραφείο της η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Στη συνάντησή όπου συμμετείχε και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τουρισμού, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης της ΠΝΑΙ, κ. Δημήτρης Πασχαλίδης, εξετάστηκαν οι προοπτικές συνεργασίας με στόχο την επιστροφή της αεροπορικής εταιρείας στο νησί της Κω, την πιθανή έναρξη πτήσεων στην Κάρπαθο καθώς και την ενίσχυση του προγράμματος της Ryanair σε Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη.

Όπως ανέφερε η Αντιπεριφερειάρχης, Μ. Παπαβασιλείου: «Οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους όπως η Ryanair διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας. Γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα αυτής της κατηγορίας αεροπορικών συνδέσεων, ευελπιστούμε σε μία γόνιμη συνεργασία προς όφελος πάντα των νησιών μας».

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.