Ιανουαρίου 20, 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ WORLD PANORAMA ΣΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Φεβρουαρίου 13, 2018 0
Η αγορά της Σουηδίας θα είναι ο επόμενος σταθμός του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στο πλαίσιο των δράσεων του για προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και ειδικά του γαστρονομικού.

Τα Δωδεκάνησα, με την τόσο πλούσια οινο-γαστρονομία που τα χαρακτηρίζει μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες έντονο συναίσθημα και εμπειρία, καθιερώνοντας διαφορετικά μοντέλα τουρισμού στην περιοχή μας.
Αυτός θα είναι και ο στόχος της συμμετοχής του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στο PANORAMA WORLD FESTIVAL, μία διοργάνωση για τον πολιτισμό, τον τουρισμό και τη γαστρονομία κάθε γωνιά της γης.
Στην ίδια κατεύθυνση έχουν ήδη προγραμματιστεί συναντήσεις με παράγοντες της σουηδικής αγοράς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα καθώς και με φορείς που θα μπορούσαν να γίνουν πρεσβευτές της περιοχής μας στη Βόρεια Ευρώπη.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Stockholmsmässan, Älvsjö και θα είναι ανοικτή για το κοινό, με ελεύθερη είσοδο, το Σάββατο 17/02 ώρες 10:00-17:00 και την Κυριακή 18/02 ώρες 10:00-16:00.

https://www.panoramaworldfestival.com/
© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.