Ιουνίου 18, 2018
maria politou

maria politou

Με κεντρικό ομιλητή τον Κώστα Σκανδαλίδη πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στο Λαογραφικό μουσείο Κω (Χάνι).

Την εκδήλωση άνοιξε και συντόνιζε η Γραμματέας της ΝΕ Κ. Γαβαλά, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Βουλευτής Δωδ/σου Δ. Κρεμαστινός ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και ο ο Υπ. της Περιφερειακής Ενότητας Δωδ/σου του κινήματος Γ. Σωτηρόπουλος.

Ο Κ. Σκανδαλίδης στην ομιλία του έκανε ανάλυση της σημερινής κατάστασης  τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ηγεσία που να μπορεί να διαπραγματευθεί έναν ισχυρό ρόλο σταθερότητας και ασφάλειας της χώρας, παρά μόνο παραμένει σε ρόλο επαίτη. Έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντι στον τόπο. Αναλαμβάνοντας ως παράταξη ευθύνης αυτή που μας αναλογεί. Και που είναι δυσανάλογη  με το μικρό μας μέγεθος. Είμαστε μεγάλη παράταξη για να απωλέσουμε την δυνατότητα να μας εμπιστευθεί ο λαός σε αυτή την κρίσιμη στιγμή».

Σε ότι αφορά την έξοδο από τα μνημόνια και την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας ο Κ. Σκανδαλίδης τόνισε χαρακτηριστικά ότι «θα βγει 21 Αυγούστου η χώρα από το μνημόνιο αλλά χωρίς μαξιλαράκι για να σταθεί την επόμενη μέρα… Αυτό είναι η ώρα μηδέν για τη χώρα» Λένε ότι ακούγεται καλά στα αυτιά των ψηφοφόρων και τα σκληρά μέτρα είναι στις υποσημειώσεις του προγράμματος.

Mε αφορμή τη θρησκευτική εορτή του Ραμαζανιού, πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα τα εγκαίνια του νέου χώρου του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Μουσουλμάνων Κω «Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ» στην πλατεία στο Πλατάνι. Τους προσκεκλημένους καλωσόρισεο Πρόεδρος του συλλόγου Μεμής Καδρής ενώ το κόψιμο της κορδέλας έκαναν από κοινού ο Τούρκος Πρόξενος με τον Δήμαρχο Κω.

 

πηγή:Aegeanews.gr

Διήμερο  ευεξίας πραγματοποιήθηκε στο Aqua BluBoutique Hotel & Spa με καλεσμένη την γνωστή και αγαπημένη γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη η οποία παρουσίασε "Tα μυστικά για μια καλύτερη ζωή" ενώ έδωσε εξατομικευμένες συμβουλές σε όλους όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις.

Άκρως ανανεωμένο και εντυπωσιακό το ανακαινισμένο ξενοδοχείο Τρίτων καθώς επίσης το εστιατόριο "Αvanti" της οικογένειας Σβύνου, που άλλαξε ριζικά με βάσει την μεσογειακή κουζίνα . Ο νεός χώρος ονομάστηκε  "Mistral" και είναι ένα  all day εστιατόριο . Τα εγκαίνια του πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα παρουσία του σεβασμιοτάτου μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κκ.Ναθαναήλ , εργαζομένων , φίλων και συνεργατών. Εμφανώς συγκινημένες αλλά και χαρούμενες με το αποτέλεσμα η Ειρήνη και η Ντίνα Σβύνου.

Σελίδα 1 από 745
© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.