Ιουλίου 20, 2019

Έναρξη προπονήσεων την Τρίτη 11/09/2018 από τις 17:00 έως τις 19:00 στο αθλητικό πολύκεντρο του νέου σταδίου Ανταγόρας παράλληλα με την παρουσίαση δυνατών συνεργασιών και των νέων προπονητικών δεδομένων στον Γ.Σ. "Ιπποκράτης ο Κώος"

Σεπτεμβρίου 10, 2018 0

Έναρξη προπονήσεων την Τρίτη 11/09/2018 από τις 17:00 έως τις 19:00 στο αθλητικό πολύκεντρο του νέου σταδίου Ανταγόρας παράλληλα με την παρουσίαση δυνατών συνεργασιών και των νέων προπονητικών δεδομένων στον

Γ.Σ. "Ιπποκράτης ο Κώος"

Στον ΓΣ "Ιπποκράτης ο Κώος" συνεχίζουμε και στην νέα αθλητική χρονιά να εργαζόμαστε για το καλό των παιδιών και να συνάπτουμε πολύτιμες συνεργασίες με εξαίρετους συμπατριώτες μας, διακεκριμένους πρώην αθλητές και νυν καταξιωμένους προπονητές στον χώρο, οι οποίοι ανήκουν πλέον στο προπονητικό δυναμικό του συλλόγου και την δημιουργία νέων αθλητικών τμημάτων που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Στο τμήμα της Ρυθμικής Γυμναστικής, έχουμε την χαρά φέτος να ξεκινήσουμε την συνεργασία μας με την κα. Αλεβίζου Μαρία , Πρωταθλήτρια Ελλάδος επί σειρά ετών, μέλος της Εθνικής Ομάδας Ρυθμικής και η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ, η οποίαθα έχει υπό την επίβλεψη της το τμήμα της Ρυθμικής Γυμναστικής μαζί με την κα. Φίλιου Βαρβάρα επίσης Πρωταθλήτρια Ελλάδος επί σειρά ετών, μέλος της Εθνικής Ομάδας Ρυθμικής με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και με την προσθήκη της κας. Αγγελικής  Φουρτούνη, δασκάλα μπαλέτου με πολυετή εμπειρία, σε συνεργασία με την κα. Χατζηνικολάου.  Όσον αφορά την Ενόργανη Γυμναστική – Ακροβατική Γυμναστική θα έχουμε μαζί μας τον κ. Πέτρο Μαστόρο, από τους πρώτους αναγνωρισμένους πτυχιούχους προπονητές Ενόργανης Γυμναστικής, αναλαμβάνει να διδάξει σε αθλητές και αθλήτριες Αρχές Ενόργανης Γυμναστικής και Ακροβατικής, όπως και την λειτουργία νέου τμήματος Parkour και Freerunning, για πρώτη φορά στο νησί της Κω. Στο τμήμα του Στίβου σταθερά συνεχίζει η κα. Σμαράγδα Χατζηνικολάου, πρώην αθλήτρια της Εθνικης Ομάδας Στίβου και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου, με τον νέο συνεργάτη της κ. Απόστολο Γιαλίζη, καταξιωμένο αθλητή και προπονητή στον τομέα αυτό. Και δεν σταματάμε εδώ, στον ΓΣ "Ιπποκράτης" θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, με υψηλούς στόχους και πάνω απ' όλα με αγάπη και σεβασμό για τον αθλητισμό και τα παιδιά.

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.