Φεβρουαρίου 21, 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α.Σ. ΚΩΩΝ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

Ιουλίου 12, 2018 0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση του συλλόγου θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε κάποιους ανθρώπους που βοήθησαν ιδιαίτερα, στο να πραγματοποιηθεί η αποστολή του Γυναικείου Τμήματος στα μπαράζ ανόδου της Αθήνας για την Α2 Εθνική κατηγορία. Αν και το όνειρο δεν έγινε πραγματικότητα τα κορίτσια κατάφεραν να αποκομίσουν πολύτιμες μπασκετικές εμπειρίες.

Ευχαριστούμε λοιπόν τον κ. ΜΑΝΙΑ Στέφανο της εταιρίας KOS CLEAN, για την κάλυψη της διαμονής και των μετακινήσεων, τον κ. ΧΑΤΖΑΡΑ και την κ. ΤΙΛΙΑΚΟΥ της Ναυτιλιακής εταιρίας LAFASI N.E για τις στολές, την κ. Μαριλένα από το exas travel, το κεντρικό κατάστημα της εταιρίας blue star ferries στην Κω, για την παροχή έκπτωσης στα εισιτήρια, το ξενοδοχείο Princess of  kos, το συνεργείο αυτοκινήτων KOSMOS SERVICE του KANABAKH Μανώλη, τον κ. ΦΩΤΙΟΥ Εμμανουήλ του ξενοδοχείου ΦΙΛΙΠΠΙΟΝ, το εστιατόριο ΝΑΜΑ, το ξενοδοχείο GAYA, τα καταστήματα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, KOSTA BODA, THINK PINK, ΕΚΦΡΑΣΗ, FRESH YOGURT AND MORE,  VIE CAFÉ BAR, AERIKO THE FAIRY SHOP, ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΟ ΙΙ, τη Σχολή οδηγών του κ. ΚΑΣΙΩΤΗ Βασίλη, την οδοντίατρο κ. ΚΑΤΣΙΟΥΛΗ Θάλεια, την ΑΧΑ Ασφαλιστική της ΚΙΑΠΟΚΑ Φιλοθέης, τα πρατήρια υγρών καυσίμων ΕΚΟ του ΚΛΑΔΑ Βασιλείου, ΕΚΟ του ΜΑΡΙΝΟΥ Ηλία,  ΒΡ του ΚΟΥΡΟΥ Βασίλη,ARGO του ΨΑΡΟΜΠΑ Κυριάκου, το κέντρο διασκέδασης ΦΑΝΤΑΣΙΑ, την καφετέρια SUGAR, το λογιστικό γραφείο κ. ΑΚΥΛΑ Αναστασίου, το πρακτορείο ΟΠΑΠ ΝΤΑΝΤΟΣ, τους καταστηματάρχες της Παλιάς Πόλης, αλλά και τον Μητροπολίτη Κω για την πολύτιμη βοήθειά του τόσο ηθική όσο και οικονομική.

Η συμπαράσταση που δείξατε στην προσπάθεια αυτή είναι θετικός οιωνός και βάση για μελλοντική στήριξη, στο Γυναικείο Τμήμα που αποτελείται από παιδιά και είναι το μέλλον του γυναικείου αθλητισμού του νησιού.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.