Μαρτίου 23, 2019

Δόξα Καρδάμαινας - ΑΕ ΔΙ.ΑΣ 0-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ η Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ /video

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ η Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ!

O τελικός του κυπέλλου Δωδεκανήσου με την Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ. να κερδίζει πολύ εύκολα τη Δόξα Καρδάμαινας με 4-0! Κατάμεστο το στάδιο »Ανταγόρας» από 2.000 φιλάθλους στην Κω…

Πρωταγωνίστρια η Α.Ε. ΔΙ.Α.Σ. στον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Η ομάδα του Γιάννη Μανούσογλου ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο στάδιο «Ανταγόρας» και κέρδισε με 4-0 τη Δόξα Καρδάμαινας. Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες έγινε ορατή με το «καλημέρα», με την Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ. να επιβάλλει πλήρως το ρυθμό της στο παιχνίδι. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς καλύτεροι και πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, «καθάρισαν» από νωρίς το παιχνίδι. Στο α’ ημίχρονο, η Α.Ε. ΔΙ.Α.Σ. πίεσε με το καλημέρα τη Δόξα Καρδάμαινας που είχε πάρα πολλά αμυντικά κενά και άρχισε να χάνει τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου έγινε απειλητική στο α’ ημίχρονο ένα λεπτό πριν το τέλος, με την Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ. να δείχνει και στο γήπεδο την ανωτερότητα της. Στο β’ ημίχρονο τα δύο γρήγορα γκολ της Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ., έβαλαν γρήγορο τέλος στον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου, με την ομάδα του Γιάννη Μανούσογλου να κερδίζει πολύ εύκολα στον τελικό του θεσμού, που φέτος εξελίχθηκε σε κωακή… υπόθεση. Μάλιστα, οι νικητές έχασαν σωρεία ευκαιριών για να πετύχουν κι άλλα γκολ μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Γιακούμαρος, Μουνούχος, Χατζηπαναγιώτης, Μποϊλής (55′ Χατζηαντωνίου), Κουρζής, Τάλλαρος (55′ Κόκκαλης), Ζερβός (75′ Παντελής), Μέμα, Πης, Αρκούδας, Λαμάι (72′ Κάτση).
Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ. (Γιάννης Μανούσογλου): Τσαραπατσάνης, Μαριάς, Θωνιάτης, Γκεστένια, Μαργαρίτης (74′ Δημόπουλος), Χατζηφούντας (76′ Πης), Χατζησουλεϊμάν, Βλαντιμίροφ, Πανόπουλος (78′ Συνεσίου), Δρόσος (63′ Μπεκιρλάρι), Μποϊλής.

 

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.