Μαρτίου 23, 2018

«Ο Παναγιώτης (Γιώτης) Τσαλουχίδης στην Κω κοντά στους εκπ/κους Φυσικής Αγωγής και στους μαθητές του νησιού, σε ένα διαφορετικό ρόλο».– ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΟΠΑΒΣ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ./video-δηλώσεις

ΘΕΜΑ: «Ο Παναγιώτης (Γιώτης) Τσαλουχίδης στην Κω κοντά στους εκπ/κους Φυσικής Αγωγής και στους μαθητές του νησιού, σε ένα διαφορετικό ρόλο».

Ο Παναγιώτης Τσαλουχίδης μετά τη Ρόδο, θα επισκεφθεί την Κω, επωμιζόμενος ένα διαφορετικό ρόλο από εκείνον, που οι περισσότεροι τον έχουμε γνωρίσει. Ο κ. Τσαλουχίδης θα συμμετέχει σε αθλητικές διαδραστικές εκδηλώσεις για τους εκπ/κους Φυσικής Αγωγής που υπηρετούν στα σχολεία της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης και για τους μαθητές/τριες του νησιού.

Σκοπός των αθλητικών εκδηλώσεων, που περιλαμβάνουν διαδραστικές ομιλίες και βιωματικές ασκήσεις, είναι να αναδειχθεί και να τονιστεί ο σημαντικός ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει ο αθλητισμός στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε, η ενημέρωση των παιδιών για τα οφέλη και τις θετικές συνέπειες του αθλητισμού στη ζωή τους, η παρακίνηση να βάλουν τον αθλητισμό στη ζωή τους, η ευαισθητοποίηση για την υιοθέτηση υγειών συμπεριφορών, η επικαιροποίηση των γνώσεων των εκπ/κων Φυσικής Αγωγής και η αξιοποίησή τους με στόχο να εμπλουτιστεί και να βελτιωθεί η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα παιδιά μας.

Τις αθλητικές εκδηλώσεις συνδιοργανώνουν η Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Δωδ/σου, ο ΔΟΠΑΒΣ Κω, ο Επιστημονικός Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδ/σου και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Δωδ/σου, με την ευγενική χορηγία του ξενοδοχείου Kos Aktis Art Hotel.

Εισηγητές στις εκδηλώσεις είναι:

•   ο κ. Παναγιώτης Τσαλουχίδης, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, προπονητής UEFA A’, βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής, μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, Ελπίδων, Νέων και μέλος της Μεσογειακής και Ολυμπιακής Ομάδας,

•   η κ. Χατζηδιάκου Δέσποινα dr Ε.Ε.Π. Πανεπιστημίου Αιγαίου, τομέας δημιουργική κίνηση και

•   η κ. Φατσέα Αδαμαντία, Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Ν. Δωδ/σου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Ημερομηνία

Ώρα

Ομάδα στόχου

Τόπος

 

Δευτέρα

13/11/2017

10.30-14.00

Εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής νήσου Κω

Αθλητικό Πολύκεντρο Κω

15.00-16.30

Μαθητές/τριες 1ου Γυμνασίου Κω

1ο Δημοτικό Σχολείο Κω

Τρίτη

14/11/2017

10.00-11.00

Μαθητές/τριες 2ου Δημοτικού Κω

2ο Δημοτικό Σχολείο Κω

 
           

Με εκτίμηση

Αδαμαντία Φατσέα

Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής

Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Δωδ/σου

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.