Ιουλίου 18, 2018

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Κω θα διεξαχθεί ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ CASACOOK – ΑΟΚ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Οκτωβρίου 05, 2017 0

                                                                                      ΚΩΣ 5/10/17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Κω θα διεξαχθεί ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων  ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ CASACOOK – ΑΟΚ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα μας υποδέχεται στην έναρξη του πρωταθλήματος την ομάδα της Ελευσίνας η οποία είναι μια παραδοσιακή δύναμη στις Εθνικές κατηγορίες με αποκορύφωμα την τριετία 2012-2015 που αγωνίστηκε στην Α1.

Πρεμιέρα με μεγάλες απαιτήσεις αλλά πιστεύουμε σε νικηφόρο ξεκίνημα με την βοήθεια και των φιλάθλων και φίλων της ομάδας μας οι οποίοι με την παρουσία τους θα δώσουν όπως και πέρυσι την απαραίτητη και πολύτιμη δυναμική ώθηση στους αθλητές  μας.

Σας περιμένουμε όλους για το ξεκίνημα μιας νέας επιτυχημένης πορείας σε έναν όμιλο ο οποίος φέτος  είναι μακράν ο δυσκολότερος και ποιοτικότερος στην ιστορία της Β’ Εθνικής με την συμμετοχή ομάδων που θα πρωταγωνιστούσαν άνετα και στην Α2.

 

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.