Ιουνίου 20, 2018

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΤΕΑM ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ" ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩ/video

H  έναρξη των ακαδημιών του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ πραγματοποιήθηκε σήμερα στις  10:00 στο Κλειστό  Γυμναστήριο, με αγιασμό για την νέα αθλητική περίοδο.Παρουσιάστηκαν  από τον Αντώνη Ασημακόπουλο οι  καινούργιοι προπονητές που θα απαρτίζουν τις ακαδημίες,τα καινούργια μέλη της ανδρικής ομάδας, το  τεχνικό team και οι παίκτες. Προπονητές Ακαδημιών: Παναγιώτης Γούναρης, Γιάννης Λεκάκης, Φάνης Κουμπούρας και Πέτρος Αργυρίου. Προπονητές ανδρικής ομάδας: Xάρης Κουλουριώτης, βοηθός ο Πάρης Χατζηδαυίδ και ο Πέτρος Αργυρίου. Φυσικοθεραπευτής ο Βασίλης Καπώνης.

Αθλητές και γονείς παρευρέθηκαν και συζήτησαν για το πρόγραμμα των προπονήσεων . Ανακοινώθηκε επίσης πως κάποιες προπονήσεις θα γίνονται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου "ΠΕΛΑΓΟΣ" για να μπορέσουν με αυτόν τον τρόπο να αποσυμφωρήσουν τα λιγοστά γήπεδα μπάσκετ που θα χρησιμοποιούν και τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία .Επίσης ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον καρδιολόγο Δελαπόρτας ο οποίος θα εξετάσει τους αθλητές του Ιπποκράτη, ασφαλιστική κάλυψη για τραυματισμούς  για όσα παιδιά επιθυμούν μόνο με 29 ευρώ το χρόνο-προσφορά της ασφαλιστικής συμβούλου Αρετής Φλωροπούλου- ενώ πραγαματοποιήθηκε μυοσκαλετική εξέταση από τον  Ανδρέα Παπαδημητρίου σε όλους τους αθλητές.

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.