Ιουλίου 16, 2018

Θ.ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ AΠΟ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ/video

Συνάντηση με  τους αθλητικούς συλλόγους  καλαθοσφαίρισης, πραγματοποίησε χθες ο πρόεδρος του τομέα Αθλητισμού του ΔΟΠΑΒΣ Θάνος Σταματάκης  με στόχο τον προγραμματισμό των  προπονήσεων εν΄ όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου δεδομένου πως  οι δυο χώροι που γινόντουσαν οι προπονήσεις και οι αγώνες το κλειστό γυμναστήριο και  το Κλειστό του 1ου Γυμνασίου είναι προσωρινά εκτός  λειτουργίας.

Ο Διαγωνισμός για την αποκατάσταση του παρκέ ήταν άγονος και στις επόμενες μέρες θα προκηρυχθεί νέος για να γίνει το συντομότερο η διαδικασία ανάθεσης της επισκευής του αφού θεωρείται ακατάλληλος για την ασφάλεια των αθλητών. Η ζημιά προκλήθηκε από υγρασία και χαρακτηρίζεται ως φυσική ζημιά.Το κλειστό Γυμναστήριο θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας.. ενώ αυτό του κλειστού στο 1ο Γυμνάσιο θα αποκατασταθεί συνολικά με τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στο σχολικό κτήριο. Οι προπονήσεις θα γίνονται σε ανοιχτά γήπεδα σχολικών μονάδων.

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.