Μαρτίου 23, 2019

4 ΑΘΛΗΤΡΙEΣ ΤΟΥ Γ.Σ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝ/ΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ/ video

Την παρουσίαση της αγωνιστικής ομάδας  ρυθμικής γυμναστικής  πραγματοποίησε  σήμερα το μεσημέρι ο  Γ.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο αθλητικό πολύκεντρο.

Οι  4 μικρές αθλήτριες εντυπωσίασαν με την εμφάνιση και τις φιγούρες τους.  Το προπονητικό team ανακοίνωσε με περηφάνια την συμμετοχή για πρώτη φορά  αθλητριών στην πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κατηγορίας Παγκορασίδων στην Αθήνα  στην  Ρυθμική Γυμναστική που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το επόμενο Σαβ/κο.Με τις ευχές όλων να προκριθούν και να φτάσουν μέχρι τους αγώνες Ensemble που θα γίνουν το φθινόπωρο.

Για τις προσπάθειες του συλλόγου και τα πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα της προόδου των παιδιών μίλησαν στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ οι προπονήτριες Μάγκυ Μιχαηλίδου και Σμαράγδα Χατζηνικολάου και εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου οι Μιχάλης Ζώης και Σάκης Γερακιός.

Kάλεσμα απήυθυναν μέλη του συλλόγου για συμμετοχή περισσότερων παιδιών όχι με στόχο τον πρωταθλητισμό αλλά την συμμετοχή τους σε ένα τόσο ωραίο άθλημα που βοηθάει τα μικρά κορίτσια όχι μόνο στην διαμόρφωση του σώματος αλλά και στην αυτοπεποίθηση τους.

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.